Geile amateur kirafox (26)

Acties

Informatie

kirafox (26)

Bericht van kirafox

Ik ben je wilde kat

Informatie over kirafox

Naam: kirafox
Leeftijd: 26
Woonplaats: Novosibirsk
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik ben niet erg kieskeurig over eten. maar ik hou vooral van pizza en vlees en drink graag Ik drink graag sap zoals appel, granaatappel of sinaasappel. Ik drink ook graag verschillende soorten thee.. Mijn hobbie(s): in summer it is outdoor recreation, and in winter snowboard. Mijn favoriete muziek is Ik ben een muziekliefhebber en luister naar verschillende soorten muziek. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Ik hou van sterke, zelfverzekerde mannen .. maar ik waardeer ook betrouwbaarheid, intelligentie en ambitie. Ik hou van interessante mannen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik hou van de rijhouding en ook van doggy style .. en mijn favoriete plekje(s) zijn Ik ben graag bij de zee. Bij mannen val ik op hun elk is anders). Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben een open en prettig persoon .. maar ik kan ook op de juiste momenten sterk en stoer zijn. Ik . Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: Ik hou helemaal van mezelf). Mijn levensdoel is: Ik droom ervan een goed mens te ontmoeten en een gezin te stichten! Ik heb ook mijn eigen persoonlij. Mijn levensmotto is: er zal geen ander leven zijn! :). Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is wild passion). Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou